Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2021 » Листопад » 28

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТИМ,      

ХТО НЕ ПЕРЕЖИВ ЛИХОЛІТТЯ

ГОЛОДОМОРУ

Пам'ять – нескінчена книга, у якій за ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: Teacher | Дата: 28.11.2021 | Коментарі (0)

Здобувачі освіти НВК №2 долучилися до акції «16  днів проти насильства», яка проходила в закладі з 26 листопада по 11 грудня. Учаснии освітнього процесу обговорювали проблеми насильства у суспільстві, проблеми боротьби зі снідом, дій щодо захисту прав людини.
    На зустріч з учнями 10-11 класів запросили Вікторію ЗЕЛЕНСЬКУ, секретаря Знам'янської ради. Під час спілкування вона наголосила на необхідності попередження в сучасному суспільстві проявів насильства та  важливості обговорення цієї проблеми, зазначила, що не варто сприймати насильство як щось неминуче, адже прояви такої поведінки порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування.
Начальник відділу в справах сім’ї та молоді Руслана Ладожинська продовжила розмову з учнівською молоддю і  пояснила на алгоритм реагування на прояви насильства, звернула увагу на розміщений у закладі інформаційний куб з  відомостями щодо протидії насильству та контактами урядових служб, до яких можна звернутись у випадку знущань.
На завершення заходу здобувачі освіти отримали інформаційні буклети та символічний помаранчевий ґудзик із застібкою на знак солідарності з постраждалими внаслідок насильства.
 

Пізнавальне тестування ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: Teacher | Дата: 28.11.2021 | Коментарі (0)

Міжнародний день толерантності  

Доброю традицією у закладі стало проведення Тижня толерантності. Здобувачі освіти взяли участь у обговоренні питань, які їх цікавлять: різниця у статі, кольорі шкіри, релігійних уподобаннях, фізичних можливостях тощо. Виконання практичних завдань було спрямоване на формування навиків толерантної поведінки, Адже кожна людина потребує підтримки, щирої посмішки, дружніх обіймів.
Спланували, організували і провели заходи Анна Соколова, педагог- організатор, Яніна Нетудихатко, соціальний педагог, Жанна Захаренко, практичний психолог, працівники бібліотеки Наталія Мостова та Алла Романова, класні керівники 1-11-х класів.

... Читати далі »

Переглядів: 91 | Додав: Teacher | Дата: 28.11.2021 | Коментарі (0)