Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Грудень » 19

Зустріч учнів 11-В класу з вихованцями початкової школи


  Ось уже 70 років мирно живе наше місто Знам’янка під прозорим голубим небом, світлими променями сонця. Із 1943 року не лунають постріли, не чути вибухи, не гинуть на фронтах батьки та сини. Саме про ті важкі роки говорили учні 11-В класу (учитель Зубренко Л.А.) на зустрічі з вихованцями початкової школи. Старшокласники розповідали дітям про події Великої Вітчизняної війни, цікаві історії з життя фронтовиків. Школярі не тільки із захопленням слухали, а й ставили запитання, активно брали участь у дискусії.

... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Teacher | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

Конкурс на кращого знавця історії України часів Другої світової війни


        У цьому навчальному році предметний тиждень історії та правознавства пройшов дещо нетрадиційно. Усі заходи були спрямовані на відзначення 70-річчя визволення міста Знам’янки від фашистської навали.

Учні 11-х класів (учителі Сопільняк Ю. М. та Зубренко Л. А.) стали учасниками інтелектуального конкурсу на кращого знавця історії України часів Другої світової війни. Старшокласники визначали хронологічну послідовність важливих битв, виконували завдання на встановлення відповідності між іменами історичних діячів та їх характеристиками, розв’язували складні логічні завдання. < ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: Teacher | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)