Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Жовтень » 14

       1 жовтня вихованці НВК побували з творчим візитом в міському територіальному центрі. Силами юних артистів було організовано  концертну програму у якості привітання підопічних центру з Днем людей похилого віку. Сьогоднішні люди поважного віку в молоді роки віддавали свої сили і здоров’я, працюючи заради добробуту держави, власних родин . Тому цього дня ми вирішили зробити приємний сюрприз саме для них.

     Педагоги- організатори Інна Неводнича і Анна Соколова разом з учнями НВК Дариною Сєровою  (10-В клас), Вікторією Коваленко,  Анастасією Шпаченко, Анастасією Бабійчук (7-А клас), Іваном Винником і Ольгою Винник (4-А і 3-В клас) і Валерією Великою (7-В клас) подарували гостям гарну пісню, чудове поетичне слово і веселий танок.

... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: Teacher | Дата: 14.10.2013 | Коментарі (0)

     Початок навчального року та прихід осені вихованці і педагоги навчально-виховного комплексу «відзначили»  традиційним приведенням до ладу території навчального закладу і закріплених територій міста.  Незважаючи на несприятливі погодні умови, учні й педагоги прибрали листя і сміття з проспекту ВЛКСМ та скверу по вул. Гагаріна.

... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Teacher | Дата: 14.10.2013 | Коментарі (0)

     Цими днями ми всі чуємо слова «Європа», «євроінтеграція», «Євросоюз» тощо, але для пересічного українця ці слова навряд чи багато значать. Бо Європа часом здається нам такою ж далекою, як зірка на небі. «Чи цікаві ми Європі і європейцям? Що на нас чекає у Євросоюзі?- інколи запитуємо ми себе. Така вже сутність людини - поки не спробуємо щось «на смак», поки не доторкнемося до чогось – не повіримо, що певне явище або предмет дійсно існують.Цього тижня, працівники навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей» і наші учні 10-11 класів, мали можливість отримати відповіді на вищезгадані запитання, адже саме цього дня до НВК завітала німецько-польсько-українська делегація молодих і соціально активних європейців у рамках міжнародної програми-діалогу «Європа у валізі», ініційованої Фондом Конрада Аденауера. Дві гарні молоді польки, Кароліна й Олександра, сучасний і харизматичний німец ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: Teacher | Дата: 14.10.2013 | Коментарі (0)