Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2019 » Вересень » 19 » Тиждень протидії поширення булінгу
18:04
Тиждень протидії поширення булінгу

Тиждень протидії поширення булінгу

У такому динамічному світі в різних сферах життєдіяльності людини виникає безліч проявів насильства. І не завжди вони позитивні. З метою запобігання булінгу в учнівському середовищі проводиться профілактична  робота, яка передбачає інформування, проведення різноманітних заходів із зазначених питань.

У рамках Тижня протидії поширення булінгу серед учасників освітнього процесу в закладі було проведено ряд заходів. У тісному дружньому колі учні 2 – В класу із класним керівником Людмилою Кушаковою навчилися протидіяти булінгу. Кожен із дітей намагався зробити крок назад, щоб проаналізувати, звідки взялася агресія, нетерпимість, злоба. Інтерактивні вправи допомогли уявити булінг як темні хмари недовіри, цькування, учні долучилися до флешмобу «Разом проти боулінгу», представники учнівського самоврядування провели глобальне опитування про булінг. Цікаві ігри для учнів 2-А класу підготувала класний керівник Наталія Тройних. Олена Гончарова (3 –Б клас) навчала дітей, що довіра і вдячніть – перші кроки на протидію булінгу. Вікторія Грінець проінформувала учнів 3 –Г класу про види булінгу і провела вправу «Квітковий букет», де кожна дитина проявила себе як особистість одного спільного букету.

Педагоги-організатори разом з бібліотекарями закладу провели тренінг «Маски булінгу», у процесі якого навчали учнів безпечної поведінки, виходу із складної життєвої ситуації та як не допустити булінг у середовищі здобувачів освіти.
 

Соколова А. М.
Гуртова І. С.
педагоги-організатори

 

Переглядів: 217 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: