Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2018 » Січень » 10 » "Урок з геометрії. 7 клас." Тема уроку " Ознаки паралельних прямих. Властивості кутів, утворених при перетині паралельних прямих січною."
15:02
"Урок з геометрії. 7 клас." Тема уроку " Ознаки паралельних прямих. Властивості кутів, утворених при перетині паралельних прямих січною."

"Урок з геометрії. 7 клас." Тема уроку " Ознаки паралельних прямих. Властивості кутів, утворених при перетині паралельних прямих січною."

    Зараз ми усвідомлюємо, що Василь Олександрович Сухомлинський бачив далеко наперед. Все те, що він говорив, писав і застосовував на практиці, відповідає сьогоденню, воно навколо нас, в повсякденній педагогічній лабораторії наших вчителів.
    Велику роль у своїй роботі я приділяю диференціації та індивідуалізації навчального процесу, особистісно орієнтованому підходу під час викладання вчителі математики.
    Диференціацію навчання на уроках я впроваджую створюючи динамічні групи учнів з урахуванням їх індивідуальних особливостей і здібностей, добираючи спеціальні вправи, зорієнтовані на можливості окремих учнів з різними здібностями, надаючи педагогічну допомогу залежно від їхньої підготовленості, оптимально поєднуючи колективну, групову та індивідуальну роботу учнів, здійснюючи індивідуалізацію домашніх завдань.

    Реалізація індивідуального підходу дає можливість навчати математики учнів різного рівня компетентності. Практично не «губиться» ні обдарована дитина, ні дитина, яка не має математично розвинених здібностей.

Матеріали до уроку:

1.Конспект уроку

2.Презентація

 

 

Матеріал підготувала
учитель математики С. В. Приходько

 

 

Переглядів: 559 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: