Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Вчити сучасно – це актуально
18:10
Вчити сучасно – це актуально

Вчити сучасно – це актуально


6 грудня у  НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 2 – ліцей»  відбувся   семінар директорів та заступників директорів навчальних закладів міста з проблеми «Сучасні інформаційні технології в освіті. Технологічний та методичний аспекти впровадження інновацій у закладі».



  Семінар із вітальним словом відкрила Черкас Н.Л., заступник начальника міського відділу освіти. Заступник директора з НВР Сорокіна Г.Д. долучила  усіх присутніх  до тестування на знання сучасних гаджетів та інтернет-простору. Учасники семінару відповідали на спеціальні питання та працювали у командах. Десятикласниці разом із зваступником директора з ВР Маслюковою В.В.  змоделювали сучасну модель учителя та запропонували її гостям  закладу.



Директор навчального закладу Ю.Сопільняк у своєму виступі зазначив, що «…сьогодні будь-який навчальний заклад не може існувати без використанні новітніх технологій під час уроків. Тема  інтернету та ІТ – вимога часу. Світ змінюється, а з ним і світогляд учнів, саме тому вчителі повинні використовувати у своїй роботі гаджети, які вже давно освоїли діти.  Цього року наш навчальний заклад намагався в інтенсивному ритмі вводити  у свою роботу різні пристрої та інтернет. Наприклад, усі педради ми проводимо з використанням електронних презентацій. Крім того, члени педагогічного колективу НВК пройшли спеціальне  навчання: Intel – навчання майбутнього, Microsoft – партнерство у навчанні та основи інтернету».
 



 Далі на учасників   семінару чекав цікавий майстер-клас від учителя інформатики Юлії Пашко. Директори та їх заступники отримали можливість навчитися створювати відео, редагувати його  та завантажувати на власний youtube-канал.  Учителю вдалося у деталях пояснити крок за кроком цю систему. Учасники із задоволенням долучилися до  створення та використання такої інновації під час майстер-класу.  
 

Після майстер-класу, розділившись на команди за інтересами, учасники відвідали уроки  вчителів, які продемонстрували високу майстерність у використанні новітні технології.   Відбулися бінарні  уроки: хімія+інформатика (учителі Ніколенко Т.В., Мала А.В.),  англійська мова+українська мова (Приходченко Т.А., Волкодав В.А.), урок математики (учитель Руднєва О.В.) засідання факультативу з історії рідного краю (учитель Ніколенко С.Г.), урок української мови у 2-му класі (учитель Локоть Т.О.), урок із фізичної культури (учитель Булах О.С.), за круглим столом  з проблеми «Застосування ІКТ в освітньому процесі загальноосвітнього навчального закладу» своїм досвідом роботи із блогом та сайтом поділилися учитель Недяк Н.В. та Погребняк О.В.


 

Усі заходи та уроки отримали високу оцінку гостей закладу.

 

Переглядів: 348 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: