Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2018 » Січень » 26 » В НВК вшанували пам'ять героїв Крут
15:15
В НВК вшанували пам'ять героїв Крут

 В НВК вшанували пам'ять героїв Крут

29 січня 2018 року – 100 – річчя бою під Крутами, події, яка набула для українського народу символічного значення. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.


До річниці бою під Крутами в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа I – III ст. № 2 - ліцей» пройшов єдиний день інформування «Перемога українського народу»(учениця 9 – Б класу Лагно А.), відеолекторій «Бій під Крутами». Вчителі історії розповіли про ті жахливі події, які відбулися у січні 1918 року на залізничній станції Крути під час уроків «Героїзм юних українців в обороні Батьківщини 1918. Крути».

Класними керівниками 5 – 9 класів проведено години спілкування на тему: «Крути – символ українського патріотизму», «Крути… Мужність і біль України». У бібліотеці НВК діяла книжкова викладка літератури «Героїзм юних».
Проведення таких заходів дає можливість формувати в учнів почуття патріотизму, виховувати національну гідність, гордість за свою Батьківщину та повагу до історії українського народу. Нехай пам'ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною.

 

Велика Валерія
Голова УС

 

Переглядів: 334 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: