Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2016 » Березень » 16 » Урокі «Інструментальна музика. Квартет»
19:15
Урокі «Інструментальна музика. Квартет»

Урокі «Інструментальна музика. Квартет»

Словами можна сказати багато, і все сказане нами сприймається дуже просто та зрозуміло. Тоді навіщо людям інструментальна музика? Відповідь на це запитання отримали учні 5-В класу на показовому уроці «Інструментальна музика. Квартет», який був проведений у НВК 12 березня 2016 року. Розкриваючи тему уроку, вчитель музичного мистецтва Безугла О.М. ознайомила учнів з особливостями інструментальної музики, поняттями «квартет», «ансамбль». Захоплююча розповідь, яка супроводжувалась відеоматеріалом,  дозволила здійснити віртуальну подорож до Львівської консерваторії, де знаходиться кімната-музей видатного українського композитора  В.О.Барвінського, дізнатись про трагічні сторінки його життя та прослухати написаний ним «Квартет для струнних інструментів».

 На уроці пролунала інструментальна музика у «живому»  виконанні вихованцем музичної школи, учнем 5-В класу Сербіним Д. Спів із ритмічним супроводом пісні «Веснянка» підняв настрій слухачів, а Філіпченкова А, Флоря К., Греков К., Холявка А., Ємченко О. та Розанова Д. прочитали в ролях байку «Квартет».

По закінченню уроку члени об’єднання вчителів музичного мистецтва та художньої культури розглянули проблему «Використання інформаційних технологій у процесі викладання мистецьких дисциплін».

Підсумовуючи роботу засідання міського методичного об’єднання учителі шкіл міста обмінялися власним досвідом використання Інтернет-ресурсів у підготовці уроків музичного мистецтва та художньої культури.

 

Переглядів: 287 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: