Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Тиждень української мови і літератури
18:25
Тиждень української мови і літератури

 Тиждень української мови і літератури

    Стало доброю традицією проводити у нашій школі предметні тижні. Цими днями добігає кінця робота тижня української мови і літератури. Вихованці Наталі Олександрівни Осадчої розгорнули дорожню карту «Як правильно говорити», яка сприяла формуванню вмінь і навичок правильного слововживання. Зміст радіолінійки на тему «Роль літератури у житті людини» спонукав учнів закладу пригадати основні функції літератури та відтворити ряд рекомендацій щодо добору художніх текстів для самостійного читання. Старшокласники  Люсі Сергіївни Архангельської презентували творчість відомого українського письменника Івана Багряного й організували перегляд кінофільму за твором Івана Котляревського «Наталка Полтавка».  Для учнів
11-А,В класів учителі Щиголь Н.О. та Давидова Т.А. провели презентацію творчості Г.Тютюнника з нагоди його 85-річчя з дня народження.

Людмила Олексіївна Безик скликала до актової зали читців улюбленої поезії, які взяли участь у конкурсі «Поезія – це завжди неповторність». Щиро вітаємо переможців: Нестеренко Анастасію (6-Б), Холявко Аліну (6-В), Грантовську Юлію (5-Б), Білу Інну (10-В), Кореня Юрія (9-А), Гвоздік Олександру (8-А), Шорстку Анну (11-Б), Кузіну Юлію (9-А), Омельяненко Ольгу (8-А), Сагіну Владиславу (8-А). Учні Віти Анатоліївни Волкодав і Ольги Валентинівни Ніколаєвої подарували глядачам свято гумору «Щирий сміх продовжує життя», у програмі якого була презентація «Письменники-гумористи», фрагменти фільмів комедійного жанру, жартівливі мініатюри.

Зустріч старшокласників з письменником-земляком Олександром Дмитровичем Архангельським справила на всіх присутніх дуже гарне враження, учасники зацікавилися його творчістю і сподіваються на нові побачення з ним.

 

Переглядів: 310 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: