Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2016 » Березень » 30 » «Тиждень молодих учителів»
17:05
«Тиждень молодих учителів»

«Тиждень молодих учителів»


Молодийвчитель - це талановита, неординарна, багатогранна особистість, яка може повести за собою дітей, зацікавити до навчання.
Ідучи працювати в школу, молодий спеціаліст ще глибоко не осмислює ті великі і відповідальні завдання, які покладені на вчителя, всю ту складність професії педагога. Тому, особливого значення сьогодні набуває післявузівська діяльність молодого вчителя, його адаптація до професії педагога. Звичайно, багато що залежить від самого молодого спеціаліста. Але не все. Не лише добра професійна підготовка і особисті якості визначають результат праці. Як стверджував А.С.Макаренко, "справжнім учителем-вихователем можна стати після роботи в хорошому педагогічному колективі через кілька років".

Колектив НВК приділяє значну увагу роботі з молодими спеціалістами. З 29 лютого по 4 березня проходив «Тиждень молодих учителів». За цей час було проведено ряд заходів та зустрічей:
•    Педагогічний діалог «Молодість і досвід»;
•    Парад порад «Як організувати роботу з батьками учнів класу»;
•  Засідання школи молодого вчителя «Як подолати страх перед уроком»;
•    Педагогічні посиденьки «Радить методичне об’єднання»;
•    Творчій звіт молодих вчителів «Мої перші педагогічні знахідки».
    Досвідчені вчителі: Івасенко О.А., Довженко К.В., Чабан Г.І., Мазур Л.І., Сінокоп С.Ю., Сядро О.В., Локоть Т.О. поділилися досвідом своєї роботи з молодими спеціалістами: Грінець В.В. та Білоруською В.І..  Надали методичні поради, щодо проведення уроків розвитку мовлення, організації самостійної роботи на уроках, організації роботи над задачами, розвитку творчих здібностей учнів під час уроків та ін. Корисними були настанови з питання організації роботи з батьками учнів класу. Під час засідання школи молодого вчителя молоді колеги отримали  поради від психолога як подолати страх перед уроком.

Змістовним був творчий звіт молодих спеціалістів, під час якого вони познайомили присутніх зі своїми педагогічними знахідками і поділилися думками щодо своєї подальшої роботи. Сподіваємося, що в майбутньому у закладі будуть працювати вчителі-професіонали з високою науково-теоретичною, методичною, психолого-педагогічною підготовкою, здатні до творчості і постійного самовдосконалення.

 

Переглядів: 340 | Додав: Teacher | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: