Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2016 » Грудень » 20 » Миколай іде – добро несе
19:39
Миколай іде – добро несе

   Миколай іде – добро несе

    Незабутнім для всіх присутніх стало свято Миколая, яке відбулося 19 грудня у НВК «Знам янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 – ліцей». Актова зала цього дня була схожа на зимову казку. Під звуки чарівних мелодій маленькі глядачі затамували подих в очікуванні дива. Коротка мить, і почалося… Закружляли у таночку янголята – помічники Миколая, небесні зірочки подарували своє зоряне сяйво, а кумедні чортики зміцнили щире бажання дітлахів гідно зустріти другого після Бога заступника людей, почесного охоронця, який завжди приходить з подарунками. Діти дуже ретельно готувалися до свята, разом із класним керівником Довженко Катериною Володимирівною продумали найменші деталі, батьки учнів активно долучилися до спільної справи, тому й дійство вийшло гідним великої сцени.  


    Вхідним квитком на свято був «Миколайчик для солдата», щоб його придбати, і діти, і дорослі принесли до школи печиво, солодощі, яблука, апельсини, домашні заготовки на зиму – все це відправили нашим захисникам.  У кожну таку посилку дітлахи з 1-В (Яндович Л.М.), 2-В (Льовушкіна І. А.), 2-Г (Полежай Н.А.), 3-А (ЛокотьТ.О.), 3-Б (СядроО.В.) та 4-В (ДовженкоК.П.) поклали ще й свої малюнки з привітаннями до свята і побажаннями якнайшвидшого повернення з перемогою.

    Любі діти і шановні дорослі! Уклін вам за те, що подарували справжню зимову казку, що зробили добро, не чекаючи на подяку і славу, адже саме так робить завжди сам Святий Миколай.
 

З повагою вдячні гості свята.

 

Переглядів: 554 | Додав: Teacher | Рейтинг: 4.5/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: